Kategorier
Valpkurs

Hundhall i Stockholm för effektiv hundträning

Även i regn och rusk behöver du och din hund kunna träna tillsammans. I en stor hundhall i Stockholm kan du träna oavsett vilket väder det är utomhus.

Tina hade verkligen världens bästa vän vid sin sida, cockerspanieln Tess var allt hon någonsin hade velat ha. Det var en hund som hon kunde göra allt med. Ville hon bara slappa inne en dag, ja då gjorde hon det. Ville hon ut och hajka, då var Tess med och var redo för alla äventyr som väntade. Utöver detta tränade Tina även väldigt aktivt med Tess. De tränade på agility, lydnad och nosework. 

En dröm Tina hade var att lära sin hund söka efter kantareller och med en nos som hennes, var det inte omöjligt. Så fort hösten och vintern kom blev alltid träningsmöjligheterna färre. Att träna hemma var inte alls samma sak, eller samma yta för den delen. Ja visst, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Men det stämde inte riktigt alltid. Längs med vattnet i Stockholm kunde vindarna vara riktigt isiga. 

Håll värmen i hundhall

Tina började att se sig om efter andra alternativ istället. Hon hade tidigare lånat ett ridhus för träning. Men Tess var en riktig gris och rullade sig i allt olämpligt hon kunde hitta. Med en sökning fick hon upp svaret på det hela – hundhall i Stockholm. Givetvis var det något som hon skulle använda sig av. Där kunde hon hålla igång träningen oavsett väder och på en stor yta. 

Detta hade verkligen gett hela deras träning en helt ny möjlighet. Nu kunde de träna när de ville genom att enkelt boka hundhallen. Dessutom kunde de välja att ta kurser och träningar på samma ställe. Mycket bättre än så blev det inte, Tess fortsatte att vara positiv och med på allt bus.